Predstavnici turističke privrede i medija iz Jermenije u poseti Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Predstavnici turističke privrede i medija iz Jermenije boravili su od 6. do 8. maja na Zlatiboru, u okviru njihove posete našoj zemlji koju organizuju Turistička organizacije Srbije i Ambasade Republike Srbije u Jermeniji.

Tom prilikom uverili su se u visok kvalitet ponude zlatiborskih hotelskih kapaciteta, upoznali simbole Zlatibora na obnovljenom Kraljevom trgu, dok im je najveću pažnju privukla vožnja najdužom panoramskom žičarom na svetu ”Gold gondolom”.

Zlatibor i u 130. godini organizovanog turizma posvećeno čuva svoje dugogodišnje zvanje turističkog lidera među planinama Srbije, a broj turista kao i poseta predstavnika turističke privrede i medija ovde konstantno raste.

Predstavnici turističke agencije „Relax Travel“ iz Jermenije i najpopularnijeg medija “The Voice of Armenia” uživali su u doživljaju Zlatibora iz jedne drugačije perspektive u kabinama panoramske gondole, koja im je sa svojih devet kilometara vazdušne trase pružila nezaboravan doživljaj tokom vožnje iznad živopisnih zlatiborskih predela, sve do krajnje stanice na vrhu Tornika.

Zahvalivši se domaćinima na gostoprimstvu, predstavnici turističke privrede Jermenije izrazili su želju da uvrste turističku ponudu Srbije u svoje programe. Tom prilikom su istakli da Zlatibor poseduje izvrsne potencijale za turizam koji će ih sigurno ponovo dovesti na najposećeniju planinu Srbije, još uvek nedovoljno istraženo tržište za turiste iz Jermenije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x