Premijerka i ministri čestitali građanima Novu godinu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Premijerka Ana Brnabić i više ministara je danas gradjanima Srbije čestitalo Novu godinu, poželevši im, pre svega dobro zdravlje i sreću.

Premijerka je čestitala Novu godinu sa željom, kako je navela,  da 2022. bude godina u kojoj ćemo nastaviti zajedno da radimo na jačanju ekonomije, očuvanju zdravlja i unapredjenju zdravstvenog sistema.

Foto: Vlada RS

Brnabić je u čestitki, poželela gradjanima i nastavak zajedničkog rada “na sveukupnom napretku društva, preneo je njen kabinet.

“Vlada Srbije i ja lično ostajemo posvećeni stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve građane i unapređenju kvaliteta života u svim oblastima”, navela je Brnabić.

Prema njenim rečima, briga za zdravlje, otvaranje novih radnih mesta, povećanje životnog standarda i jačanje ekonomije su prioriteti i u narednoj godini.

“Jačaćemo Srbiju kao sigurno, stabilno i inkluzivno društvo i dobro mesto za život”, istakla je premijerka.

Poželela je, svim gradjanima, “pre svega dobro zdravlje, sreću i dobru energiju u Novoj godini”.

“Želim vam da praznike provedete sa svojim porodicama, u miru i ljubavi”, navela je ona.

Foto: Vlada RS

I ministar spoljnih poslova Nikola Selaković čestitao je gradjanima novogodišnje i božićne praznike, poželevši da naredna godina bude godina mira, stabilnosti i napretka.

Naveo je da će predsednik i vlada Srbije kao i ministarstvo spoljnih poslova nastaviti da sprovode “državotvornu politiku snaženja” zemlje sa željom da, kako je ukazao, naredna, “bude godina stabilnosti, mira i napretka”. On je u čestitki dodao da će država učiniti ono što je do nje kako bi svakom gradjaninu omogućila da ostvari svoje talente i ispuni želje, prenelo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović čestitala je gradjanima Novu godinu, te im poželela da u narednu udju sa optimizmom i dobrim zdravljem.

Dve godine za nama bile su ispunjene neizvesnošću i brigama zbog kovid “ali smo dokazali da samo ujedinjeni možemo biti pobednici i krenuti napred ka daljoj izgradnji moderne Srbije”, navela je ona.

Foto: Vlada RS

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima tog ministarstva i vojske Srbije, kao i svim gradjanima, novogodišnje praznike i poželeo da im 2022. donese dobro zdravlje i sreću.

“Neka nam donese uspeh, ljubav i toplinu zajedničkih trenutaka s porodicom”, naveo je on u čestitki, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Foto: Vlada RS

I ministarka kultue i informisanja Maja Gojković čestitala je gradjanima Novu godinu poželevši da im 2022. protekne u znaku zdravlja, optimuzma i da bude ispunjena srećnim trenucima.

“Uverena sam da će Nova godina biti uvod u novo poglavlje, u koj naše ideje i težnje, upornost i zajedništvo, stvoriti perspe za još uspešniju, sigurniju i izvesniju budućnost”, navela je ona, preneo je njen kabinet.

Foto: Vlada RS

Ministar finansija Srbije Siniša Mali čestitao je gradjanima Novu godinu, uz napomenu da je Srbija ostvarila najbolje rezultate po pitanju privrednog rasta, koji će ove godine biti rekordan – 7,5 odsto.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x