Pretežno oblačno i hladnije, na severu uglavnom suvo, u ostalom delu mestimično sa snegom

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: O.S.R.
Podelite vest

Pretežno oblačno i hladnije. Na severu uglavnom suvo, a u ostalom delu mestimično sa snegom. Više padavina se očekuje na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, na severu povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 3 °C do 1 °C, a najviša dnevna od 0 °C do 5 °C.

BEOGRAD
Pretežno oblačno i hladnije, povremeno sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 °C do 1 °C, a najviša dnevna oko 3 °C.

NOVI SAD
Pretežno oblačno, hladnije i uglavnom suvo. Vetar umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko –1 °C, a najviša dnevna oko 4 °C.


NIŠ

Oblačno i hladnije sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja
temperatura oko 1 °C, a najviša dnevna oko 1 °C.

KRAGUJEVAC
Pretežno oblačno i hladnije sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko –2 °C, a najviša dnevna oko 2 °C.

KRALJEVO
Oblačno i hladnije sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko –1 °C, a najviša dnevna oko 2 °C.


PRIŠTINA

Oblačno i hladnije sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko –2 °C, a najviša dnevna oko 1 °C.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x