Prijavi se! Stani u stroj Vojske Srbije u martu!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Ministarstvo odbrane
Podelite vest

Ministarstvo odbrane podseća sve zainteresovane mladiće i devojke, koji žele da stanu u stroj Vojske Srbije i dobrovoljno odsluže vojni rok sa oružjem u martovskom uputnom roku, da rok za prijavljivanje traje još dve nedelje.

Osim u centrima Ministarstva odbrane – nekadašnjim vojnim odsecima, podnošenje prijava moguće je i preko portala e-uprave i na svim šalterima „Pošte“.

Vojnike na dobrovoljnom služenju vojnog roka, pored prilike da steknu nova znanja i veštine očekuje i uvećana mesečna plata koja sada iznosi oko 38.000 dinara. Takođe, postupak prijema u profesionalnu vojnu službu značajno je skraćen tako da će zasnivanje radnog odnosa u svojstvu profesionalnog vojnika Vojske Srbije biti moguće odmah po završetku šestomesečnog dobrovoljnog služenja za one koji izraze takvu želju.

Foto: Ministarstvo odbrane

Budući profesionalni vojnici imaće šansu da u skladu sa svojim ambicijama i sposobnostima grade karijeru u Vojsci Srbije, a najbolji među njima biće upućeni i na usavršavanja na osnovu kojih će moći da steknu i zvanja starešina.

Detaljnije informacije o konkursu i načinu prijavljivanja mogu se pronaći na >>>

Prijavi se! Stani u stroj Vojske Srbije!

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x