Progresivna Suza predstavlja svoj prvi festival ‘Turija 2022’ u osveženom izdanju!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Progresivna Suza, u saradnji sa MZ Turija i podrškom lokalnog stanovništva, organizuje festival ‘Turija 2022’, koji će biti održan 19. i 20. avgusta, u predivnom ambijentu Salaša Tatić.

Turiju smo kao destinaciju u naš program uvrstili 2020. godine, a za održavanje našeg prvog festivala izabrali smo Salaš Tatić, mesto na kom ćete dopustiti svim svojim čulima da uživaju.

Na prethodnim okupljanjima, koja su organizovana na dve različite lokacije u trajanju od jednog dana, imali ste prilike da čujete sjajna imena sa domaće progresivne scene kao što su Bokee, Migazz, Irhad, Gizmo, Lukai, Hobin Rude, Igor D., Aleksandar Marković, Despić, Darko Stanimirović, Nenad Nikolić, Jasmin, Viktor Jeremić, Luka M.

Sa velikim zadovoljstvom, ekipa se ponovo okuplja ali ovog puta, druženje će trajati dva dana na veoma atraktivnoj lokaciji salaša Tatić. Posetioci će imati prilike da uživaju u predivnoj prirodi, druženje u kampu.

Očekuje se i sjajan line up koji će se odvijati na dva stage-a na kojima će nastupati: DJ Ruby, East Cafe, N-tchbl, Jelly For The Babies, Hobin Rude, Adnan Jakubović, Lukai, Aleksandar Marković, Igor D., Gizmo, Jasmin, Nenad Nikolić.

Kao i prethodne dve godine, prilikom okupljanja u Turiji, i ovog puta, jedan od ciljeva događaja biće prikupljanje novčanih sredstava u humanitarne svrhe. Ulaznice za festival su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1199 dinara za regularne karte i 1499 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom. Za više informacija pratite oficijalni event.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x