Promenljivo oblačno i toplije, moguća kratkotrajna kiša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U Srbiji će poslednjeg dana maja  biti promenljivo oblačno i toplije uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće uglavnom slab, promenljiv vetar, a najniža temperatura će se kretati od 10 do 16 stepeni, a najviša od 24 stepena na severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplije. U pojedinim delovima grada očekuje se i kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće uglavnom slab vetar, promenljiv. Najniža temperatura če biti oko 15 stepeni, a najviša oko 26 stepeni.

U Srbiji će naredne sedmice biti promenljivo oblačno, toplije i nestabilno uz smenu sunčanih intervala i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Najviša temperatura će se kretati od 27 do 33 stepena.

Biometeorološka prognoza za utorak, 31. maj, 2022:

Pobolјšanje biometeoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa respiratornim problemima, posebno tokom prepodneva. Kod meteoropata su mogući glavobolјa i promenlјivo raspoloženje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x