Prva prolećna “Novosadska cvetna pijaca” 07. i 08. maj 2021. na platou ispred SPENSa

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Pokret gorana Novog Sada
Podelite vest

Ovaj petak i subotu počinje prolećni ciklus “Novosadskih cvetnih pijaca”, koje Pokret gorana Novog Sada organizuje sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

Na dobro poznatoj lokaciji svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i nekoliko izlagača umetničkih zanata.

Foto: Pokret gorana Novog Sada

Narednu “Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo 14. i 15. maja. Pozivamo sve građane/ke i medije da posete prvu prolećnu “Cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Foto: Pokret gorana Novog Sada

Novosadska cvetna pijaca podleže svim preporučenim merama zaštite i molimo sve posetioce “Novosadske cvetne pijace” da pravilno nose maske za lice i drže fizičku distancu, kako bismo svi bili bezbedni.

Takođe, možete nas pratiti i preko našeg sajta (http://pokretgorana.org.rs/), facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x