PUT INŽENJERING jedan od najvećih i najuspešnijih srpskih investitora u Sloveniji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Kraj godine je vreme kada se sumiraju uspešni privredni rezultati, a jedna od uspešnih srpskih firmi koja izvodi radove u niskogradnji, viskogradnji i hidrogradnji u Sloveniji je Put Inženjering DOO, koja u ovoj zemlji posluje i kao mobeco.si. Oni su se našli na listi od sedam uspešnih firmi iz Srbije, među kojima su i  Comtrade, Delta holding, Nectar, Telekom Srbija, MK Group i Air Serbia.

“Svaka pohvala za njih, odlično rade u Sloveniji već nekih pet godina i važe za naše najveće investitore ovde”, kazao je Nikola Papak direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Sloveniji.

Inače, Put Inženjering  posluje od 1992. godine, a od početne osnovne delatnosti, izgradnje puteva i infrastrukture u niskogradnji po čemu su i dobili ime, u narednim decenijama razvijali su se u skladu sa svojim ciljevima i misijom, da bi danas imali proizvodnju koja se zasniva na sopstvenim sirovinama.

Za pravljenje betona koriste drobljeni krečni agregat iz sopstvenog kamenoloma, a kameni agregati se proizvode za potrebe građevinarstva, niskogradnje i hidrotehnike.

Bave se proizvodnjom, prefabrikacijom, izgradnjom, reciklažom, a pružaju i građevinske i transportne usluge.

Kompletan proces proizvodnje i kontrola kvaliteta vrši se prema važećim svetskim standardima, što je rezultiralo uspešnim poslovanjem u Sloveniji sa sedištem u Krškom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x