Rekordna poseta dokaz da je Zlatibor na pravom putu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Opština Čajetina
Podelite vest

Tokom sva četiri praznična dana na Zlatiboru se tražilo mesto više u privatnom smeštaju s obzirom da su svi hotelski kapaciteti odavno bili rezervisani. Prema procenama, u brojnim sadržajima i na otvorenom i u restoranima i hotelima boravilo je 100 hiljada gostiju, što je rekord u savremenom bavljenju turizmom na Zlatiboru.

To potvrđuje opredeljenje definisano dugoročnom strategijom razvoja turizma na našoj planini da se smeštajni i zabavni sadržaji nalaze u centralnom delu naseljenog mesta Zlatibor, na nekih dva odsto teritorije opštine Čajetina, a da na preostalih 98 odsto teritorije opštine turisti mogu da uživaju u lepotama nedirnute prirodne sredine – izrazio je svoje zadovoljstvo predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović nakon rekordne posete na Zlatiboru.

Foto: Opština Čajetina

Prvi radni dan u 2024. godini će za mnoge opštinske službe biti veoma aktivan, nastavio je Stamatović, jer nas prema najavama meteorologa već narednih dana očekuju prve veće snežne padavine u ovoj zimskoj sezoni.

U drugoj polovini prošle godine smo značajno obnovili i modernizovali vozni park lokalnog komunalnog preduzeća, tako da i posetioci Zlatibora, ali i njegovi stanovnici, mogu da budu sigurni da će svi putevi biti prohodni u najkraćem mogućem vremenu od početka padavina.

Foto: Opština Čajetina

Hvala svima što verujete u nas i što ste nam ovom rekordnom posetom na Zlatiboru ukazali poverenje da smo na pravom putu, zaključio je Stamatović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x