Sajam automobila oktobra u Nišu u Hali „Čair“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

PROMO
Podelite vest

“XIV Auto Moto Fest 2023 Niš” zakazan je od 6. do 8. oktobra, u sportskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Niški dileri automobila, kao i brojne auto kuće ponudiće ono najbolje što trenutno imaju u ponudi u svojim salonima. Prema najavama izlagača biće tu i nekih noviteta čiji dolazak u Srbiju se tek očekuje narednih meseci.

Tokom ovogodišnjeg sajma biće obezbeđeni sajamski popusti za kupovinu najnovijih modela. KLIPKO maskota niškog sajma, koju je osmislio Saša Dimitrijević slavi četvrti rođendan.

Niški sajam je jedinstven u ovom regionu jer kao manifestacija opstaje već 15 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta.

“Situacija nije najidealnija za organizaciju velikih i skupih manifestacija, kao i ove godine sve će puno koštati, ali ja ne prihvatam da u teškim vremenima treba da posutanemo – naprotiv rešen sam da istrajemo u onome što dobro radimo a to je da „živim“ održavamo Sajam automobila koji je jedinstven u ovom našem regionu. Ja kao osnivač trudiću se da i ove godine on bude mesto dogovora, pregovora, kupovine i susreta generacija, prava privredno-turistička priča koja našem gradu daje poseban šarm”, rekao je Oliver Paunović, osnivač Sajma automobila u Nišu.

Sajam automobila Niš 2019. godina; Foto: Auto Moto Fest

Popusti i odlična ponuda zaštitni su znak niškog Auto Moto Fest-a od toga se neće odustati ni ovog oktobra. Kao i prethodne godine i ove će velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle uz bogatiju i raznovrsniju prateću opremu.

“Dileri automobila prosto jedva čekaju sajam, jer su se mnogi opremili novim brendovima i automobilima i žele priliku da svoju ponudu pokažu većem broju ljudi. Prijave su počele a ja se radujem velikom interesovanju, ne samo izlagača već i posetiocima iz regiona”, kaže Saša Đorđević, menadžer sajma.

U bogatoj ponudi Sajma pored putničkih i teretnog programa na sajmu će se naći i kvalitetna prateća oprema i osiguravajuća društva.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Za sve dodatne informacije možete naći na oficijalnom sajtu.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x