Sajam nameštaja u Beogradu od 8. do 13. novembra

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook Beogradski sajam - Sajam nameštaja video printscreen
Podelite vest

Na Beogradskom sajmu će se od 8. do 13. novembra održati 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, a od 8. do 12. novembra 58. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije, najavili su danas organizatori.

Ovogodišnji Sajam nameštaja, nakon dve godine pauze zbog pandemije, biće ponovo mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i uvek zainteresovanih posetilaca, kupaca i šire javnosti, navedeno je u saopštenju.

Kako je istaknuto, na Sajmu nameštaja će na jednom mestu moći da se vide proizvodi domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea. Izlagački program Sajma nameštaja objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera i objekata različitih namena.

Posebnu celinu tokom trajanja sajma činiće tradicionalna “Izložba mladih dizajnera“, na kojoj će posetioci imati priliku da pogledaju radove mladih i perspektivnih autora, fakulteta i škola.

Medjunarodni žiri će najuspešnijim izlagačima dodeliti nagrade Zlatni i Sajamski ključ za 2022. godinu.

Sajam mašina i alata

Na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju biće izložene najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati.

Za promociju kompanija i poslovne aranžmane tokom sajma, svim učesnicima dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji i međusobnom umrežavanju kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca, kupaca oba sajma.

Radno vreme Sajma nameštaja 8. i 9. novembra je od 10 do 19 sati, a od 10. do 13. novembra od 10 do 20 sati.

Pojedinačne ulaznice za Sajam nameštaja su 400 dinara, a grupne ulaznice za đake i studente su 200 dinara, dok se parking naplaćuje 150 dinara po satu.

Radno vreme Sajma mašina je od 10 do 19 sati, a ulaz je slobodan.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x