Šapić: Činjenica je da meni ne mora da se veruje na reč, samo treba pogledati šta sam uradio

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar šapić, foto: YouTube Jutarnji Program TV Happy printscreen video
Podelite vest

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da je činjenica da ne mora da mu se veruje na reč, već da samo treba da se pogleda šta je do sada uradio.

Šapić je na televiziji Hepi ocenio da je u srpskoj politici zaživelo pravilo “obećaj i najavi šta god, pa se posle pravi lud, narod će zaboraviti”, te da je potrebno vratiti u primenu odgovornost za izrečenu reč.

On je rekao da je bitno da je platforma za vreme njegovog mandata dobro postavljena i da će, ukoliko dobiju podršku građana na predstojećim beogradskim izborima, stvari zbog toga ići mnogo lakše, kao i da će u sledećem mandatu uraditi značajne projekte.

Rekao je da će uvesti još mnogo socijalnih mera i da je srećan što su zaživele informativne table na autobuskim stajalištima.

Dodao je da sada postoje problemi sa školama, jer neke nisu popunjene uopšte, da neki delovi grada ostaju bez dece, dok se neki delovi grada naglo razvijaju.

“Moramo i tome da se prilagođavamo, verujem da smo napravili dobru platformu da Beograd nastavi naredne četiri godine da se razvija, ali da paralelno ne sme da se ugrožava život građana koji tu žive”, ocenio je Šapić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x