Šapić predstavio članove svog tima, Miroslav Čučković novi gradski menadžer

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Insajder Video printscreen
Podelite vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio je danas u Skupštini grada zamenika i pomoćnike koji će mu pomagati u upravljanju gradom i istakao da svi imaju “zavidno iskustvo u oblastima u kojima će mu pomagati”.

Kako je i ranije najavljeno, njegova zamenica biće Vesna Vidović, koja će biti zadužena za oblast socijalne i dečje zaštite i obrazovanja, dok će poziciju gradskog menadžera u narednom periodu obavljati predsednik opštine Obrenovac u tri mandata Miroslav Čučković.

Među pomoćnicima, našao se Aleksandar Savić koji je osam godina vodio gradsku opštinu Voždovac, koji će biti zadužen za komunikaciju sa svim gradskim opštinama i javnim preduzećima, direktor saobraćaja u preduzeću “Lasta” Predrag Lukić koji će biti zadužen za javni prevoz i saobraćaj, kao i generalni i izvršni direktor JKP “Beogradski vodovod i kanalizacije” Cvijo Babić, koji će biti zadužen za komunalne delatnosti i javna komunalna preduzeća.

Šapić je novinarima u Skupštini grada rekao da je ideja da se postavi “zdrav i normalan sistem, sa komandom odgovornosti”, sve u cilju predupređivanja neželjenih situacija, poput trafostanice koja se pokvarila u četvrtak, zbog koje je nekoliko delova Beograda ostalo bez struje.

Po njegovim rečima, zbog tog kvara postojala je i opasnost da grad ostane bez vode, ali da osim pokvarenih semafora i manjih gužvi nije bilo ozbiljnijih problema.

Gradonačelnik je istakao i da je u poslednje vreme povećana potrošnja vode u prigradskim opštinama i vikendicama, zbog čega je zamolio građane da pripaze sa potrošnjom vode, kao i sa klima uređajima da sistem ne bi bio ugrožen.

“Nije stvar da vode neće biti, nego samo malo da pripazimo”, kazao je Šapić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x