Šapić: Sednica Skupštine grada Beograda biće odložena do 3. marta

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Aleksandar Šapić printscreen
Podelite vest

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će današnja sednica Skupštine grada ponovo biti odložena, do nedelje 3. marta.

“Najstariji odbornik Toma Fila će ovu sednicu odložiti za još dva dana, do 3. marta i odbornici Srpske napredne stranke neće se pojaviti da bi on imao osnov da je odloži do tog datuma”, rekao je Šapić na konferenciji za novinare.

Šapić je potvrdio da će tokom dana biti održan sastanak SNS-a u vezi sa formiranjem beogradske vlasti kao i da oni mogu i sada da je formiraju.

Dodao je da je SNS želela da formira vlast sa pokretom Mi glas iz naroda Branimira Nestorovića koga je smatrala legiimnim ali da posle najnovijih dešavanja i podela u tom pokretu neki od članova SNS-a imaju pravo da preispitaju taj stav.

On je potvrdio i da je razgovarao sa nosiocem beogradske liste Mi glas iz naroda Aleksandrom Jerkovićem te odbacio stavove dela opozicije o opstrukciji eventualnog formiranja vlasti kao i novih izbora.

Na pitanje N1 zašto se odugovlači ako se zna da se Nestorović nije pojavio na konsultacijama oko mandatara kod predsednika države i da su više puta rekli da neće u vlast sa naprednjacima, Šapić nije želeo da odgovori.

Na pitanje novinara francuske agencije AFP da li ovo što je rekao znači da će biti novih izbora, vidno iznerviran bivši gradonačelnik je kazao da je “rekao šta je rekao i da nije pričao na holandskom ili francuskom”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x