Šapić: Ubuduće višestruko veći penali za neodgovorne izvođače u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar šapić, foto: YouTube Jutarnji Program TV Happy printscreen video
Podelite vest

Novi gradonačelnik Aleksandar Šapić izjavio je da “neodgovorni izvođači radova na infrastrukturnim gradilištima u Beogradu ubuduće neće moći da opušteno probijaju zacrtane rokove, a da za to ne snose posledice”.

“Ubuduće će biti promenjeni osnovni ugovori i u njima će biti višestruko veći penali za neispunjavanje ugovornih obaveza”, rekao je Šapić za današnji list Politika.

On je naglasio da su “pripremanje za grejnu sezonu, naravno, prioritet kao i priprema celokupnog komunalnog sistema grada koji će biti na velikom iskušenju”.

“Tu ne smemo da napravimo grešku jer će okolnosti u kojima će grad funkcionisati biti najkompleksnije, sigurno u poslednjih 25 godina”, rekao je Šapić.

Na pitanje o nelegalnoj gradnji, za šta ga je kao predsednika opštine optuživala opozicija, on je naveo da je “opština Novi Beograd opština sa ubedljivo najmanje nelegalnih objekata u gradu”.

“E sad pogledajte, koliko za 10 godina, koliko vodim opštinu, nisu imali šta da mi zamere kad su me optuživali u oblasti u kojoj sam ubedljivo bio najuspešniji u celom gradu i to još od vremena kad su opštine vodili i predstavnici sadašnje vlasti”, rekao je Šapić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x