Šapić: Ukupna šteta u Beogradu posle oluja procenjena na skoro 76 miliona dinara

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar šapić, foto: YouTube Jutarnji Program TV Happy printscreen video
Podelite vest

Ukupna šteta na teritoriji Beograda, nakon velikih oluja proteklih dana, procenjena je za sada na skoro 76 miliona dinara, a najveća šteta pričinjena je na stubovima javne rasvete i prateće opreme, kao i na stablima i vozilima koja su oštećena padom stabala, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

“Nakon velikih oluja koje su zadesile celu Srbiju, pa i naš grad, sve raspoložive ekipe javnih komunalnih preduzeća angažovane su na terenu i učiniće sve da u narednih sedam do deset dana u potpunosti saniraju posledice velikih vremenskih nepogoda u Beogradu”, izjavio je Šapić.

Ocenio je da je u odnosu na ostatak Srbije, ovoga puta Beograd imao sreće i prošao bolje nego mnogi gradovi širom Srbije, što ne znači da će tako biti i sledećeg puta.

“Stoga, još jednom apelujem na sve naše sugrađane da se svi prilagodimo novonastalim okolnostima i očiglednim velikim klimatskim promenama koje se dešavaju na ovim prostorima, te da u takvim situacijama ostanemo kod kuće i na taj način što više sačuvamo ono što i jeste najvažnije, a to su ljudski životi”, rekao je Šapić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x