Saradnja Zlatibora i Trebinja u turizmu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Direktori turističkih organizacije Zlatibora i Trebinja, Vladimir Živanović i Mirjana Putica, potpisali su danas Protokol o saradnji u oblasti turizma koji predviđa i aranžmane d tri dana boravka u Trebinju i ptom tri dana na Zlatiboru.

Opština Čajetina je saopštila da su podršku tom protokolu dali predsednik Skupštine Opštine Čajetina Arsen Djurić koji je ocenio da Čajetina i Trebinje pored turizma imaju potencijal i za saradnju u ostalim oblastima društvenog života, i zamenik gradonačelnika Grada Trebinja Dražen Bošković koji je kazao da se kroz taj sporazum stvara osnov za još kvalitetniju saradnju.

Direktor Turističke organizacije Zlatibora je rekao da su Zlatibor i Trebinje do sada imali odličnu saradnju i da je sazrelo vreme da se razmišlja o zajedničkom turističkom proizvodu i još široj i značajnijoj razmeni iskustava.

Direktorka Turističke organizacije Trebinje kazala je da Zlatibor važi za jednu od vodećih turističkih destinacija Srbije i da nisu imali dilema da je to “destinacija s kojom Trebinje treba da uspostavi čvršću saradnju”.

Ona je rekla:

“Spremni smo da od Zlatibora preuzmemo pozitivne primere razvoja turizma, kao i da zajednički učestvujemo na promocijama i nastupima u organizaciji Turističke organizacije Zlatibor”.

“Još jedan razlog za uspostavljanje čvršće saradnje između Trebinja i Zlatibora jeste podatak da su stanovnici Trebinja i čitave Republike Srpske redovni posetioci Zlatibora tokom čitave godine, dok stanovnici Zlatibora i čitave zapadne Srbije naš grad vole i simpatišu i obilaze u sve većem broju”, kazala je Putica.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x