SDS: Vučićevu samohvalu o zlatnom dobu juče je bukvalno prekrio sneg

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
Podelite vest

Potpredsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Goran Radosavljević izjavio je danas da je sve (predsednik Srbije Aleksandar) Vučićeve samohvalospeve o zlatnom dobu njegove vlasti juče bukvalno prekrio sneg.

 

Radosavljević je rekao da tokom aktuelne vlasti gradjanima od vremenskih uslova i “viših sila” zavisi da li će imati struju i vodu, navodeći da je trenutno istorijski kolaps elektro-energetskog sistema u Srbiji.

 

“Gotovo 30 odsto elektro-energetskog sistema je van pogona, prema navodima resorne ministarke, kao posledica jednog dana snega na temeperaturi oko nula stepeni. Nesposobnost epskih razmera se dešava prvi put u istoriji naše eletroprivrede”, naveo je Radosavljević u pisanoj izjavi.

 

On je ocenio da ova situacija zahteva da se istraži i da li je neko profitirao na urgentnom uvozu struje.

 

“Zbog neodgovornog upravljanja EPS-om prvo je došlo do energetskog kolapsa, potom zbog nesposobnosti da se organizuje čišćenje puteva ekipe nisu mogle da izadju na teren”, naveo je.

 

Radosavljević je dodao da je vrhunac slike nesposobnosti aktuelne vlasti bilo padanje drveća po beogradskim ulicama i propadanje kamiona kroz asfalt.

 

“U Srbiji danas gradjani ne mogu da imaju izvesnost ne samo struje i vode, već ni toga da li će im na ulici glavnog grada auto propasti kroz asfalt ili na njih pasti drvo. Sve Vučićeve samohvalospeve o ‘zlatnom dobu njegove vlasti’ juče je bukvalno prekrio sneg”, zaključio je potpredsednik SDS.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x