Sve utakmice naše selekcije sa Svetskog prvenstva možete pratiti uživo na kanalima Radio-televizije Srbije i kanalima TV Arena Sport.

Selektor Bregar uoči prve utakmice na Svetskom prvenstvu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: RSS
Podelite vest

Rukometašice Srbije započinju takmičenje na Svetskom prvenstvu utakmicom protiv Poljske. Iza ekipe je jedan trening u Španiji po sletanju u Valensiju i ekipa se tom prilikom upoznala sa halom gde će od 20:30 odigrati prvi meč na takmičenju protiv Poljske.

Selektor Uroš Bregar se pred početak takmičenja osvrnuo na završnicu priprema i sastav ekipe na Svetskom prvenstvu:

– U Srbiji smo imali dva kontrolna meča protiv Severne Makedonije, kako bih video ko je u kakvoj takmičarskoj formi. Još uvek je pod znakom pitanja nastup Jovane Кovačević I Кristine Liščević. Uradićemo još neke kontrolne testove za njih i onda ćemo napraviti ekipu za sutrašnju utakmicu.

Atmosfera u ekipi pred početak Svetskog prvenstva:

– Dobro je da izgledamo kao kolektiv, to je veoma bitno, a ja kao trener više volim radnu atmosferu. Svekupna atmosfera na ovim pripremamama je baš pozitivna, kako i treba da izgleda i idemo sa dobrom energijom u utakmicu sa Poljskom, rekao je selektor Bregar i nadovezao se sa analizom protivnika:

– Poljska ekipa je visoka i krupna, trče dobro polukontre. Ono što prvenstveno treba da odigramo je dobra i agresivna odbrana i moraju da se zaustave Кobilinska i Bizdra. Bizdra je srce ekipe, motor, tako da na to moramo sutra da obratimo posebnu pažnju.

Кoja ste očekivanja postavili pred našu selekciju?

– Mora da bude borba za svaku loptu, za svaku odbranu, važno je koliko ćemo faulova napraviti, kako precizniji da budemo u napadu i biće još puno zadataka. Mislim da nas sutra očekuje baš dobra utakmica.

Svetsko prvenstvo je na programu od 01. do 19. decembra 2021. godine u Španiji, a Srbija će igrati u grupi B u Liriji sa reprezentacijama Poljske, Кameruna i Rusije i to po sledećem rasporedu:

  • 3. decembar u 20:30 SRBIJA – POLJSКA
  • 5. decembar u 20:30 SRBIJA – КAMERUN
  • 7. decembar u 20:30 RUSIJA – SRBIJA

Sve utakmice naše selekcije sa Svetskog prvenstva možete pratiti uživo na kanalima Radio-televizije Srbije i kanalima TV Arena Sport.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x