Smenjen v.d. direktora EPS-a, novi dosadašnji menadžer za razvoj Dušan Živković

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: EPS
Podelite vest

Vršilac dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Miroslav Tomašević smenjen je danas, a na tu funkciju je postavljen dosadašnji menadžer za razvoj proizvodnje u EPS Dušan Živković, preneo je portal Blic-a.

Ministarka rudarstva i energetike Srbije i predstavnik Vlade Srbije u Skupštini akcionara EPS-a Dubravka Đedović predstavila je pre neki dan novi Nadzorni odbor akcionarskog društva EPS koji je danas izabrao novog direktora EPS, objavio je Blic.

Dušan Živković je, kako piše na njegovom Linkedin nalogu, angažovan u EPS od 2007. godine, gde je do kraja 2013. godine bio menadžer sektora za investicije.

Od novembra 2013. godine je radio kao asistent menadžera RES, a dve godine kasnije, u oktobru 2015. godine je prešao na poziciju menadžera za razvoj proizvodnje sa koje je izabran za novog v.d. direktora.

Prema informacijama Blica-a, Aleksandar Obradović ga je postavio za direktora investicija, a u vreme mandata Milorada Grčića bio je smenjen zbog neslaganja oko projekta na hidroelektrani “Zvornik”.

Tokom prethodnih godina radio je na svim većim projektima poput termoelektrane Kolubara B i Kostolca.

Smenjeni v.d. direktora EPS-a Miroslav Tomašević na tu funkciju postavljen je u martu prošle godine.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x