SNS od danas pojačana bivšim Zavetnicima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Nekadašnji poslanici i odbornici stranke Zavetnici, koji su u oktobru prošle godine napustili tu političku partiju, pristupili su Srpskoj naprednoj stranci (SNS), rečeno je danas u sedištu SNS.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je, na konferenciji za novinare, kazao da su to Stefan Jovanović, Marija Vukomirović, Bojana Sladojević, Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, koji su i bili sedištu SNS.

Glišić je ocenio da je i jučeranja sednica skupštine Srbije pokazala da predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić vodi ozbiljnu i državotvornu politiku zaštite nacionanih interesa kao i ekonomskog razvoja, te da se zalaže za mir i stabilnost i zaštitu Srba na Kosovu.

Optužio je opoziciju – lidere stranaka Zavetnici i Nove Demorkatske stranke Srbije Milicu Đurđević Stamenkovski i Miloša Jovanovića, kao i pokreta Dveri Boška Obradovića, da su pokazali da žele sve suprotno od toga, te ih nazvao “herojima medija u Prištini i regionu koji žele sve najgore Srbiji”.

Jovanović, inače odbornik u skupštini grada i opštini Palilula, je optužio Đurđević – Stamenkovski i njenog supruga za samovolju i kako je kazao, sprovođenje stranačkih aktivnostii u cilju lične koristi”.

On je Đurđević Stamenkovski nazvao “marketinškom marionetom svog supruga”, te, aludirajući na jučerašnja dešavanja u parlementu, ukazao da se Srbija ne može braniti “tako što će Srbin udariti na Srbina”.

Jovanović, kao i poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica Marija Vukomirović, odbornik u opštini Palilula Bojan Sladojević su, krajem oktobra prošle godine, napustili stranku Zavetnici i najavili da će nastupati samostalno, preneli su tada beogradski mediji.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x