Spirić (SSP) u pismu Vučiću: Umesto stadiona u Leskovcu, mogli su mamografi za pola Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za Leskovac Jelena Spirić poručila je u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su od novca koji je potrošio za izgradnju stadiona u tom gradu mogli da se nabave mamografi za pola opština u Srbiji.

“Dobro je što ste čuli kada sam od Vas tražila da u Leskovac donesete mamograf koji nemamo. Dobro je i to što obećavate da ćemo ga dobiti u mom gradu, ali i u drugim gradovima u Srbiji u kojima takođe ne postoji. Tužno je što Vaša briga za zdravlje i živote ljudi, kojih ste se setili posle 11 godina, za neke dolazi prekasno”, navela je Spirić, prenela je SSP.

Dodala je da “ako niste znali da mamografa nema, onda morate da nam kažete šta su radili oni silni ministri, predsednici opština i stranački funkcioneri koje ste sve Vi postavili i zašto su Vas lagali”.

Spirić je istakla da su se oni i tada i danas zaklanjali iza njegovog imena, kao i da odgovor duguje građanima Srbije.

“Jedino gore od ovoga je da ste znali, a da niste uradili ništa. Da ste znali da možete da spasete živote majki, sestara, supruga, ali da su Vam od njih važniji bili stadioni. Morate nam reći ko je odlučio da su životi manje važni, Vi ili Vaši saradnici”, poručila je Spirić

Ona je istakla da u Leskovcu nedostaje i MRI, što je, kaže, gradonačelnik Goran Cvetanović mogao da kupi, ali nije, jer je odlučio da pare potroši za LED rasvetu, kao i da je sanitetskih vozila premalo.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x