Srbija ne može da napreduje dok političari kao Dačić propagiraju štetne politike 90-ih

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: LSV Vojvodjani
Podelite vest

25Portparol Vojvođana LSV Aleksandar Marton osudio je najnoviji istup Ivice Dačića u kojem veliča štetnu Miloševićevu politiku koja nije donela ništa dobro Srbiji.

Lider socijalista Ivica Dačić u svom najnovijem istupu ponovo pokušava da opere biografiju i štetnu politiku svog političkog oca Slobodana Miloševića. Umesto da konačno osudi suludu politiku, koja je devedesetih godina ojadila Srbiju i njene građane, Dačić Miloševića upoređuje sa Mesijom i proglašava „žrtvom palom za interese Srbije“.

Komentarišući najnoviji istup Ivice Dačića, portparol Vojvođana LSV Aleksandar Marton izjavio je da svako veličanje Slobodana Miloševićna tragično i da neće doneti ništa dobro Srbiji.

“Milošević nije nikakav heroj, nego politički grobar normalne Srbije. On je uništio državu, započeo ratove i izolovao zemlju. Prava Vojvodine koje joj pripadaju u skladu sa statusom autonomne pokrajine sveo je na praznu ljušturu, koju je za svoje potrebe, pre toga, isisao. Milošević će biti upamćen kao najveće zlo koje Srbiji nikada više ne sme da se dogodi “, zaključio je Marton.

Portparol Vojvođana LSV, na kraju je pozvao birače da na izborima 17. decembra glasaju za promenu i odlučno odbace ideje koje je na političku scenu Srbije uveo upravo Slobodan Milošević. Vojvodina mora da bude faktor te promene na bolje.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x