Srbija Vesti – birajte šta čitate

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Srbija Vesti od 1.decembra počinju sa ozbiljnim pozicioniranjem na mapi najčitanijih informativnih portala u Srbiji. Pod sloganom “Biraj šta čitaš”, portal će se baviti istraživačkim, objektivnim novinarstvom, uz mnoštvo intervjua sa kompetentnim sagovornicima, najavila je urednik Olivera Sašek Radulović.

Olivera Sašek, glavni i odgovorni urednik Srbija Vesti

“Najveći problem novinarstva u Srbiji je mnoštvo neproverenih, tabloidnih  informacija koje zbunjuju građane. Naš trud biće usmeren na pravovremene i proverene informacije, nije nam želja da idemo na kvantitet, već kvalitet onoga što objavimo”, dodala je Sašek Radulović.

Teme kojima će se u narednom periodu Srbija Vesti baviti vezane su za društvo, kulturu, politiku, a o svakom osetljivom društvenom pitanju biće konsultovani stručnjaci iz te oblasti.

“Ako govorimo o temama vezanim za društvo, mišljenje i stavove ćemo potražiti od vodećih sociologa u zemlji, isto važi i za zdravstvo, kulturu, sport. Na taj način ćemo čitaocima ponuditi kompetentnu sliku o svakoj temi o kojoj pišemo. Cilj nam je da kod čitalaca razvijamo kritičko mišljenje, kojeg je, nažalost, sve manje”, najavaila je ona.

Maja Vodeničarski, urednik rubrike “Vidi Srbiju”

Osim rubrika koje su zajedničke svim informativnim portalima, Srbija Vesti imaju i rubriku pod nazivom “Vidi Srbiju” koja je specifična po tome što promoviše turističke potencijale u Srbiji, a rubriku uređuje  dugogodišnja novinarka Maja Vodeničarski.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x