SRCE: Bez zainteresovanih za obnovu autobuske stanice u Kraljevu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Google Street View printscreen
Podelite vest

Pokret Srbija centar (SRCE) saopštio je danas da se na konkurs za izradu projektno-tehničke dokumentacije za obnovu autobuske stanice u Kraljevu, za koju tvrde da “odaje utisak propadanja, siromaštva i zapuštenosti”, niko nije javio i da je taj postupak obustavljen početkom januara.

Oni su u sapštenju naveli da je, posle stečaja u saobraćajnom preduzeću “Autotransport” 2016. godine, grad u julu 2021. uz “mnogo peripetija” uspeo da otkupi stanicu, a da je tek u novembru prošle godine raspisao konkurs.

“Međutim i posle godinu i po dana, rezultat ovog konkursa je čista nula. Niko se nije javio na konkurs za izradu projekta i on je 6. januara obustavljen. Koliko još treba da čekamo dok se sprovede ponovo konkurs, pa čak i da se realizuje, tek sledi rekonstrukcija, koja će sa ovako nesposobnom vlašću trajati u nedogled”, upitali su iz tog pokreta.

Direktorka Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu Marica Mijajlović potvrdila je za lokalne medije da postupak jeste obustavljen jer nije bilo zainteresovanih, ali da se od rekonstrukcije nije odustalo i dodala da se raspisivanje nove javne nabavke očekuje se tokom prvog kvartala ove godine.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x