Sreda u Srbiji – oblačno, hladno i suvo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Novi Sad, 11.10.2021. - Kisovit jesenji dan u Novom Sadu. (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO)

Ujutro mraz i mestimično magla. Tokom dana u većem delu oblačno, hladno i suvo, u planinskim predelima provejavanje snega. U Negotinskoj Krajini umereno oblačno. Vetar slab i umeren, na planinama istočne Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 6 °C na severozapadu Srbije do 2 °C, a najviša od 0 °C do 4 °C, u Timočkoj Krajini do 6 °C.

BEOGRAD
Ujutro slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, hladno i suvo. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 °C do 1 °C, a najviša oko 2 °C.

NOVI SAD
Ujutro slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, hladno i suvo. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko 1 °C.

NIŠ
Oblačno, hladno i suvo. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapad
ni. Najniža temperatura oko 0 °C, a najviša oko 2 °C.

KRAGUJEVAC
Ujutro slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, hladno i suvo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 3 °C, a najviša oko 2 °C.

KRALJEVO
Ujutro slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, hladno i suvo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 1 °C, a najviša oko 2 °C.

PRIŠTINA
Ujutro slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, hladno i suvo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 2 °C, a najviša oko 1 °C.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x