SSP: Dušanovački most – predizborni mamac voždovačke SNS vlasti

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

 Ni 1.100 dana nije bilo dovoljno da se rekonstruiše Dušanovački most i pored obećanja predsednice opštine Voždovac Ivane Tomić Ilić i najave tadašnjeg zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da će radovi početi 2022. godine, izjavila je danas članica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Berar.

Ona je u pisanoj izjavi rekla da je dobro što su opštinska i gradska vlast koje predvodi Srpska napredna stranka (SNS) “svesni da problem postoji, ali da to ne znači da zaista znaju i žele da problem reše.”

“Cenu njihove nesposobnosti plaćaju građani koji svaki dan stoje zarobljeni u saobraćajnim gužvama jer pristupne ulice ne mogu da prime sva vozila i nekoliko linija gradskog prevoza koje saobraćaju preko mosta koji se bukvalno raspada”, istakla je Jelena Berar.

Ona je kazala da je “vreme lažnih obećanja gotovo i da Beograđani i Voždovčani žele vlast koja hoće i zna kako da reši njihove probleme”.

“Jedini način da zaustavimo propadanje Beograda i Srbije jeste smena ove nestručne, bahate i korumpirane vlasti koja Beograd tretira kao stranački plen”, naglasila je ona.

Dodala je da “SSP ima ljude koji raspolažu sa znanjem i iskustvom neophodnim da se problemi ljudi rešavaju po prioritetima, bez korupcije i u za to predviđenim rokovima”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x