SSP: Flajeri uvredljive sadržine sa slikom Marinike Tepić u Novom Sadu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: SSP.rs
Podelite vest

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su se u Novom Sadu pojavili uvredljvi flajeri prepuni laži i mržnje sa slikom potpredsednice SSP Marinike Tepić, te ocenila “da je jasno” da iza toga stoji vlast.

SSP je, tim povodom, u saopštenju navela da “sva politika Srpske napredne stranke (SNS) staje u jednu reč – nasilje, te da je, kako je naglasila “svejedno da li je nasilje fizičko ili verbalno”.

Ocenila je i da SNS karakteriše “nasilje prema neistomišljenicima, političkim protivnicima, medijima”, prema svakome ko, kako je dodala, “ne prihvata da mu život uređuju naprednjački komesari”.

“Ovoga puta, po ko zna koji put, meta je Marinika Tepić”, piše u saopštenju te opozicione stranke. Svi Pinkovi i Hepiji, Informeri, Srpski Telegrafi, Bokani i njima slični nisu dovoljni”, dodala je SSP aludirajući na televizije i novine bliske vlastima, kao i ljude koji za njih govore.

Ocenila je da “nisu dovoljne ni laži koje izgovara (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić”, nego se, kako je dodala, “štampaju i flajeri sa istim porukama koje ponavljaju svi njegovi ‘megafoni'”.

SSP je saopštila da se sve to radi i “sa porukom na kraju koja glasi ‘nastavće se'”.

“Znamo da hoće, jer ne može se iz radikalske kože. Jednom (lider Srpske radiklane stranke Vojsilav) Šešelj – uvek Šešelj”, navela je SSP ukazujući da su Vučić, kao i deo članova SNS, bili prethodno u SRS.

SSP je još navela da je važnije od toga da se zna da (vlast) “neće još dugo” i da će, kako je dodala, vladavini nasilja i mržnje na izborima doći kraj.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x