SSP: Nelegalna gradnja, haos u gradskom saobraćaju i zagađenje rezultati vlasti u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/Zeleno levi front/Ne davimo Beograd)
Podelite vest

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da za godinu dana od konstituisanja nove gradske vlasti u Beogradu nije izgrađena “nijedna osnovna škola ili dom zdravlja”, i ocenila da stanje u gradu karakterišu “nelegalna gradnja, haos u gradskom saobraćaju i ogromno zagađenje vazduha”.

Predsednica Gradskog odbora SSP Mila Popović navela je da nije završena “sad već trogodišnja rekonstrukcija” Osnovne škole “Mitraljeta” u Batajnici kao i da nije započeta izgradnja kanalizacije na levoj obali Dunava koja je po njenim rečima, obećana još 2019. godine.

“Od otvaranja dečije bolnice Tiršova 2, najavljene za 2022. godinu nije bilo ništa, glavna autobuska stanica još uvek nije završena iako je prvi rok bio 2019. godina. Ova vlast za godinu dana nije uspela da zatvori kladionice koje su suprotno zakonu na manje od 200 metara od škola iako su to obećali”, navela je Popović.

Ocenila je da će “zauvek ostati upamćena skandalozna nebriga gradonačelnika i njegovog tima o Beograđanima” posle dva masovna ubistva u beogradskoj OŠ “Vladislav Ribnikar” i u okolini Mladenovca početkom maja.

“Bahatost, neznanje, pokušaji dodatnog uništenja Savskog nasipa i gradonačelnik kome je važnija selidba u Barselonu od ubistva devetoro đaka i jednog čuvara u osnovnoj školi u njegovom gradu i masovnog ubistva osmoro ljudi u Mladenovcu, su samo neka od događanja koja su obeležila godinu dana od formiranja vlasti SNS-a i SPS-a u Beogradu”, dodala je Popović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x