SSP: Zašto garažu ne gradi Parking servis, nego Kinezi koji hvale Šapića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: SSP.rs
Podelite vest

Potpredsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Ane Gođevac pozvala je danas Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Šapića da objasne zbog čega Parking servis ne gradi novu garažu u Vlajkovićevoj ulici nego to radi kineska firma koja se “iskreno divi” radu Šapića čije rezultate, kako je Gođevac rekla, “niko ne vidi”.

Dodala je da je sramotno da se pravi svečanost za pokretanje izgradnje garaže koju Beograđani već predugo čekaju.

“A to nije jedina koja je najavljena još 2013. godine kada je SNS uzela vlast. Da podsetimo, najavili su garaže u Vlajkovićevoj, na trgu, ispod Bajlonijeve pijace, Kalenić pijace, u Skerlićevoj, ispod Njegoševe ulice, Čuburskog parka, Beogradskog dramskog pozorišta”, istakla je Gođevac.

Pitala je aktuelnu vlast da li misli da neko veruje da će se izgradnja bilo koje garaže završiti u roku od tri godine, kada nisu u mogućnosti da naprave autobusku stanicu već duže od šest godina i ocenila da je dobra stvar što oni o Beogradu posle slobodnih izbora više nikada neće odlučivati.

Predsednik Privremenog organa Beograda Šapić izjavio je juče da su počeli radovi na izgradnji podzemne garaže u Vlajkovićevoj ulici, posle godinu dana pauze, a da će radove izvoditi kineska kompanija Šandong.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x