Gradski stadion će imati 8.136 mesta, svlačionice, prostorije za sudije, vip goste, salu za konferencije, prvu pomoć, kao i parking za 198 mesta.

Stadion u Leskovcu će biti završen i pre roka u decembru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Skyscrapers Construction Serbia video printscreen
Podelite vest

Predstavnik kompanije GAT iz Novog Sada Darko Ivanović izjavio je da se završetak gradnje fudbalskog stadiona u Leskovcu može očekivati u decembru, što znači nekoliko meseci pre roka, budući da je po ugovoru okončanje ove kapitalne investicije bilo oročeno na mart 2023. godine.

Radovi na izgradnji Gradskog stadiona teku “zadovoljavajućom” dinamikom, trenutno se završava betonska konstrukcija, dok postavljanje čelične konstrukcije uveliko traje, a ovih dana se radi na uvođenju kanalizacije, vode i elektroinstalacije u objektu i oko njega.

“Počeo je spoljini razvod, unutrašnji razvod, svi radovi su na zadovoljavajućem nivou. Dinamika je dosta dobra”, istakao je Ivanović.

S obzirom na to da je dinamika radova dobra, prema rečima gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, završetak najvećeg dela objekta se može očekivati ove godine.

“Okolnosti su nepredvidive, 1983. i 1984. godine je za 1. maj pao sneg, pa dugo godina nije. Pretpostavljamo da ako je ovakva dinamika i ako vremenski uslovi to dozvole, do kraja ove godine se može očekivati završetak najvećeg dela objekta”, objasnio je Cvetanović.

Gradski stadion će imati 8.136 mesta, svlačionice, prostorije za sudije, vip goste, salu za konferencije, prvu pomoć, kao i parking za 198 mesta.

Radovi su u julu prošle godine, a cela investicija vredi 2,5 milijarde dinara.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x