Stanković: SNS u Nišu ima rejting ispod 20 odsto

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Facebook Đorđe Stanković
Podelite vest

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Đorđe Stanković rekao je  da Srpska napredna stranka (SNS) trenutno u Nišu ima rejting ispod 20, ali se kriju iza kulta ličnosti predsednika države.

Stanković je u izjavi za list “Nova” naglasio da je opozicija svoju kampanju počela u Nišu jer taj grad za nju ima važnu simboliku.

Dodao je i da bi promena vlasti ponovo počela iz Niša da su u ovom gradu raspiani izbori, ali da je i vlast toga svesna kao i činjenice da u ovom gradu ima najgore predstavnike.

“SNS je uspeo nemoguće, a to je da sa tri različita gradonačelnika i postave lokalne vlasti, svaka bude gora i bahatija od prethodne, kao i da svi budu toliko posvađani između sebe da nakon njihove vlasti iza njih ništa dobro ne ostane”, rekao je Stanković.

On je istakao da je SNS u Nišu kriminalna grupa, zato je važno da se ljudi interesuju za politiku, naročito lokalnu, kako se ovako nešto više nikad ne bi ponovilo.

“Nišlije će kroz ove izbore dodatno akumilirati energiju i na proleće napraviti promenu koja je neminovna. SNS broji poslednje dane u ovom gradu”, ocenio je Stanković.

On je naveo da opozicija ima više nego dovoljno kontrolora za sva izborna mesta i da je u toku izbor najboljih i najspremnijih za taj posao, a da će se izborna volja znati 17. decembra u 21 čas.

“Ako Republička izborna komisija (RIK) bude krenula sa odlaganjem objave rezultata kao prošlog puta, imaćemo odgovor na to – sa građanima ćemo braniti izbornu volju”, naglasio je Stanković.

Potpredsednik NPS je rekao da je zbog napredbjaka iz Srbije otišlo više mladih nego devedesetih i pozvao ih da se vrate i podele svoja iskustva iz uređenog, demokratskog i modernog sveta.

“Verujem da Srbija posle decenija propuštenih prilika, sebi duguje priliku da nove generacije promene sistem, promene političku kulturu i stvore bolje mesto za život”, zaključio je Stanković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x