Stefan Jovanović: Ne očekujem da će Aleksić cepati Narodnu stranku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: narodna.org.rs
Podelite vest

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da ne očekuje cepanje te stranke posle stranačke skupštine, zakazane za 22. oktobar, na kojoj će se birati predsednik Narodne stranke između dva kandidata – Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića.

“Ne može stranka da se cepa zato što se neko naljutio. Tako da ne očekujem ni da će Aleksić da cepa stranku”, rekao je Jovanović u intervjuu za današnji list Nova.

Jovanović je naveo da je Jeremić obećao da će ostati u stranci i ako izgubi na izborima za predsednika stranke i dodao da očekuje da će i Aleksić izaći sa istom takvom izjavom.

“Ne može stranka da zavisi od njihovih fotelja, jer stranka zavisi od politike i ljudi koji čine tu stranku. Očekujem političku ozbiljnost i zrelost oba kandidata, jer je i za opoziciju i za Srbiju važno da stranka desnog centra kao što je Narodna stranka ostane, opstane i pobedi režim Aleksandra Vučića”, rekao je Jovanović.

Jovanović, koji je i poverenik Gradskog odbora Narodne stranke Niš, rekao je da će njegov zadatak na tom mestu biti da organizuje skupštinu odbora, kojem je mandat istekao u februaru, kao i da neće biti kandidat za čelnika niške organizacije Narodne stranke.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x