Stefanović: Srbija svim snagama čuva mir, jer zna dobro šta je cena ratova

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Vlada RS
Podelite vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da Srbija danas svim snagama čuva mir, jer zna dobro šta je cena ratova i sukoba.

“Zato danas pripadnici našeg Ratnog vazduhoplovstva nisu ostavljeni da se oslanjaju samo na svoju hrabrost i veliko junačko srce, već smo na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem učinili sve da danas posedujete eskadrilu modernizovanih Migova-29, borbene helikoptere Mi-35, transportne helikoptere Mi-17, H145-M, raketne sisteme protivvazduhoplovne odbrane poput FK-3 i ‘Pancira’, bespilotne letelice”, rekao je Stafanović, koji je  prisustvovao je obeležavanju Dana avijacije na vojnom aerodromu “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović”, u Batajnici.

Kako je dodao, “zato testiramo i naš ‘pegaz’ i planiramo da započnemo njegovu serijsku proizvodnju”, prenelo je ministarstvo odbrane.

“Upravo zato da bismo snagom naše vojske jasno stavili do znanja svakome da Srbija želi mir, ali da nikom neće dozvoliti da ubija njenu decu i da je svakom ko i pomisli da ugrozi bezbednost našeg naroda bolje da od toga odustane”, rekao Stefanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x