Sunčano i vrlo toplo, grmljavina i pljuskovi na severu Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U petak, 21. jula  sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka sa mogućom pojavom lokalnih pljuskova sa grmljavinom krajem dana na severu Srbije.

Vetar slab južni. Pritisak oko normale.

Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 33°C na severu do 38°C na jugu Srbije. Uveče pljuskovi na severu.

U subotu malo niža i prijatnija temperatura na severu Srbije sa mogućim lokalnim pljuskovima. Na jugu Srbije i dalje vrlo toplo. U nedelju u svim krajevima niža temperatura i znatno manja vrućina. Biće oko 30°C u nedelju. Početkom iduće sedmice ponovo sve jača vrućina.

Beograd: U petak sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom krajem dana. U subotu manja vrućina sa ređim lokalnim pljuskovima. U nedelju još malo svežije i prijatnije vrfeme, ali početkom iduće sedmice ponovo jaka vrućina.

Novi Sad: U petak sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom krajem dana. U subotu manja vrućina sa ređim lokalnim pljuskovima. U nedelju još malo svežije i prijatnije vrfeme, ali početkom iduće sedmice ponovo jaka vrućina.

Niš: U petak i subotu vrućina, a u nedelju slabije izraženo osveženje, ali temperatura ne pada ispod 30°C. Početkom iduće sedmice ponovo jaka vrućina.

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x