VidiSrbiju – Sve ono što SRBIJA ZAISTA jeste

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Sremac
Podelite vest

VidiSrbiju.rs je nacionalni turističko-informativni portal gde možete da pronađete puno toga o lepotama i znamenitostima naše domovine.

Sa radom kreće upravo na Uskrs jer sve lepe stvari otpočinju kada su bitni datumi, tada “padaju” odluke i tada kreće puno toga lepog da se dešava, verujemo sa našim portalom biće tako.

Nikada ranije nije nam bilo potrebno kao sada, da čitamo nešto drugačije teme od bombastičnih brojki koje nam govore o pandemiji koronavirusa. Baš danas potreban nam je drugačiji sadržaj. Bez medicinskih izveštaja, bez loših prognoza i bez političara, baš takve tekstove i prelepe slike naše domovine pratićete na portalu VidiSrbiju.rs.

U godini kada turizam trpi prejak udarac, pokrenut je portal koji će ojačati  baš tu granu privrede. Kao nikada pre, radije ćemo obilaziti naše planine i banje.

Maja Vodeničarski, glavni i odgovorni urednik

„Nakon pandemije koronavirusa malo ko će se odlučiti da putuje daleko u neke nepoznate krajeve. Većina nas ostaće u Srbiji jer nam je tu najudobnije, lekari kažu i najsigurnije. Život će se polako vraćati u normalu, a ono u šta smo sigurni je da će se naši turisti u najvećoj meri vratiti našim turističkim biserima“, kaže glavni i odgovorni urednik Vidi Srbiju Maja Vodeničarski.

Brojni planinari i ljubitelji prirode, veliki su prijatelji portala Vidi Srbiju, to nam omogućava da sa njima ispenjemo najviše vrhove naše domovine, prošetamo sokacima zabačenih sela i vidimo Srbiju iz nekog drugog ugla a to svakako nije pogled sa gradskih višespratnica.

Da, videćete da je ona prelepa i poželeti da zavirite i upoznate mesta na kojima nikada niste bili.

“Čaroban je taj osećaj kad iznova otkrivate zemlju u kojoj vaša deca rastu. Uvek su vam interesantnije delovale neke daleke destinacije, uvek izazovnije…ovaj portal približiće vam skrivene lepote Srbije koje su nam na dohvatu ruke a mi nikada ranije nismo imali vremena da baš tu pronađemo svoj mir”, kaže Vodeničarski.

Ona napominje i da nacionalna kampanja Turističke Organizacije Srbije već godinama ima taj moto #vidisrbiju, to se pokazalo kao vrlo prijemčivo za sve nas.

VidiSrbiju.rs sadrži brojne potrebne informacije za svakog putnika koji bi da krstari Srbijom. Uskoro će na raspolaganju biti IOS i android aplikacija koja će omogućiti lakše “baratanje” informacijama sa portala.

“Da činimo pravu stvar, dokaz su i pratioci na društvenim mrežama koji su brzo u velikom broju zapratili naše stranice na Facebook-u i Instagramu, svakodnevno dostavljajući pregršt fotografija predela iz svih krajeva Srbije“, rekla je ona.

Priče iz Srbije prikazuju onaj naš duh koji mami na hiljade turista iz čitavog sveta svakog dana i dovodi ih za sto gde se poslužuje hrana u kojoj se uživa u svakom zalogaju.

Prirodne lepote Srbije su biseri koje naš portal brižno čuva, tekstovi ne samo o geografskim podacima već i o idejama gde možete da boravite biće glavna karika u moru potrebnih informacija za turiste.

Kako danas svi možemo da budemo dobri novinari a još bolji fotoreporteri, bogatu riznicu fotografija čine upravo fotografije naših čitalaca. Video klipovi donose svu lepotu srpskih krajeva kao i zvuk prirode koja nedodirljiva mami.

VidiSrbiju.rs odlično je mesto za reklamiranje brojnih turističkih sadržaja.

Pozivamo vlasnike hotela, restorana, etno sela i sve one koji žele da se reportaža o njihovom poslovno-turističkom objektu nađe na portalu Vidi Srbiju, da nas kontaktiraju na info@VidiSrbiju.rs.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x