Tepić i Aleksić: Posle izbora Srbija će biti slobodna zemlja, Vučić je u sve većem strahu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Stranka slobode i pravde printscreen
Podelite vest

Nosioci liste “Srbija protiv nasilja” na parlametarnim izborima Marinika Tepić i Miroslav Aleksić poručili su u zajedničkom intervjuu za list Nova, da će Srbija posle 17. decembra biti slobodna zemlja i da je predsednik države Aleksandar Vučić u sve većem strahu zbog mogućnosti da izgubi izbore.

“Uvereni smo da ćemo biti vlast. Za to se i borimo. Ne želimo da budemo vladaoci, jer se protiv toga borimo. Želimo da obezbedimo normalan život u Srbiji zato što je sve postalo nenormalno. Zbog toga smo se i ujedinili u ovoj najtužnijoj godini koju Srbija pamti desetinama godina unazad”, rekla je Tepić.

Kako je dodala, “nadrasli smo svoje partikularnosti i svi smo zajedno kao ujedinjena snaga”.

Nazivajući Vučića diktatorom, Tepić je rekla da on postaje sve opasniji jer je svestan da gubi vlast, kao i da aktulni režim vodi prljavu kampanju jer je, kaže, gubitak vlasti za njih jednak gubitku slobode.

Prema rečima Aleksića, ljudi su shvatili da moraju da se uključe u ovu borbu i da obave ono što je njihov deo odgovornosti, a to je izlazak na izbore.

“Verujem da ćemo u Novu godinu ući sa nekom novom, uređenom Srbijom, državom bez nepravde, nasilja i korupcije. Ne postoji događaj gde nismo to slušali od ljudi”, napomenuo je Aleksić.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x