Točak i deca članova grupe Smak večeras na Arsenal festu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen Arsenal fest
Podelite vest

 Smak plus bend koji je sastavljen od dece članova legendarnog Smaka, a koji radi pod patronatom Radomira Mihailovića Točka i ostalih “smakovaca” nastupiće večeras na glavnoj bini Arsenal festa u Kragujevcu.

Međunarodno priznati virtuoz na violini Nemanja Radulović, takođe na glavnoj bini, zasviraće večeras sa svojim orkestrom Double Sens koji čini 20 vrsnih muzičara iz Srbije i Francuske.

U srcu Šumadije koncertno će promovisati aktuelni album Koreni (Roots).

Na Arsenalu će večeras još svirati Dubioza kolektiv, Beogradski sindikat, Artan Lili, Marko Luis, Filip Baloš, Bojana Vunturišević, Seun Kuti, Rejko (Reyko) i drugi.

Festival se pod sloganom “Novi svet” održava u prostoru stare vojne fabrike – Knežev arsenal, u centru Kragujevca.

Program festivala odvijaće se na tri scene – glavnoj bini (Main Stage), garden (Garden Stage) i eksploziv (Explosive Stage).

Ne postoji festivalski parking, a na sajtu i Instagram profilu festivala mogu se naći obližnje lokacije za parkiranje i uputstvo kako doći do Kneževog arsenala, kao i kompletna satnica.

Karte su dostupne na sajtu tickets.rs.
Prvi put ove godine za sva plaćanja na festivalu uvedena je Arsenal kartica, koje se kupuje i dopunjava u zoni festivala. Cena kartice je 100 dinara, u svakom trenutku je moguća uplata, provera stanja i povraćaj nepotrošenog novca na obeleženim mestima.

Na Arsenal festu biće sprovedena akcija “Svaka limenka se računa”. Posetioci festivala će kod promotera moći da odlože svoje ambalaže, kao i da učestvuju u pravljenju jedinstvenog ekološkog murala – tzv. Pikselate.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x