Torbe ”krcate” satovima prekrivene ćebetom (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto Uprava carina Republike Srbije
Podelite vest

Carinici su na prelazu Horgoš 24. avgusta 2022. godine, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja muških i ženskih satova različitih robnih marki, čija je vrednost, na osnovu originalnih računa procenjena na oko 700.000 dinara.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil ”mercedes benz” domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca. Na uobičajeno pitanje o robi za prijavljivanje, putnici su vrlo decidno tvrdili da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, već na samom početku pregleda iza vozačkog sedišta pronađena je velika torba prekrivena ćebetom, koja je bila puna različitih setova i pojedinačno upakovanih muških i ženkih časovnika ”Fossil”, ”Diesel”,”Emporio Arman” i ”Michael Kors”.

Potom je još nekoliko velikih torbi identičnog sadržaja pronađeno i u prtljažniku automobila ispod kofera sa ličnim stvarima.

Otkriveni satovi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je protiv 34-godišnjeg vozača pokrenut pred nadležnim sudom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x