Turistička organizacija Srbije dodelila nagrade ‘Turistički cvet’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook Turistička organizacija Srbije
Podelite vest

Turistička organizacija Srbije (TOS) dodelila je nagrade “Turistički cvet” najboljima i najzaslužnijima za podizanje kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji srpskog turizma.

Turistička organizacija Zlatibor dobitnik je nagrade za kategoriju “Turistička organizacija”, Dani berbe grožđa u Vršcu za kategoriju “Turistička manifestacija”, a “Hedonic Travel” za kategoriju “Turistička agencija”, navodi se u saopštenju TOS-a.

Hotel “Hilton” i hotel “Gorski” dobitnici su nagrade u kategoriji “Ugostiteljski objekat za smeštaj – Hotel”, a “Aleksandrović VT” iz Topole za kategoriju “Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj”, dok je za nagrada za kategoriju “Pravni subjekat za doprinos unapređenju turističke ponude i promocije turizma” pripala Prirodnjačkom centru Svilajnac.

Nagrada u kategoriji “Influenser/Bloger” pripala je ekipi “Dva ranca beg iz kanca”, dok je TV emisija “150 minuta” dobitnik nagrade u kategoriji “Elektronski ili štampani medij za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije”.

Specijalno priznanje, van kategorija, dodeljeno je kompaniji “ErSrbija” za doprinos odličnim rezultatima srpskog turizma, dodaje se u saopštenju.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x