Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 13. Turističkom forumu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

FOto: TO Zlatibor
Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor je učestvovala na 13. Turističkom forumu Srbije koji je od 26. do 28. septembra u Nišu okupio zaposlene u turističkoj industriji.

Svečano otvaranje foruma upriličeno je online obraćanjem ministra turizma i omladine Huseina Memića. Potom su govorili: Dunja Đenić pomoćnica ministra  turizma i omladine, Marija Labović direktorka TOS-a i Adriana Anastasov gradska većnica za turizam.

Ovaj uspešno organizovan događaj u organizaciji Turističke organizacije Srbije imao je za cilj da kroz edukativne programe i radionice upozna učesnike sa savremenim trendovima u promociji turističke ponude Srbije. Sadržao je značajne i aktuelne teme, od pozicioniranja Srbije kao turističke destinacije, svetskih trendova u turizmu, održivog razvoja i zelenih investicija u turizmu.

Turistički forum u Nišu bio je i prilika da se obeleži 27. septembar, Svetski dan turizma, i proslave odlični rezultati u rekordnoj godini za turizam 2022. godini, kao i pozitivan trend rasta u 2023. godini.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x