Tužioci: Brajan Volš raskomadao telo Ane Volš (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

(Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool)
Podelite vest

Amerikanac Brajan Volš raskomadao je telo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, i otarasio ga se, saopštili su danas tužioci u saveznoj državi Masačusets.

Volš, koji je sinoć zvanično optužen za ubistvo Ane Volš, sa kojom ima troje dece od dve do šest godina, u sudnici je gotovo sve vreme ćutao i nije pokazivao emocije, a sudija mu je odredio pritvor bez kaucije, navode mediji.

Pred sudom su danas predstavljeni dokazi iz istrage, uključujući dva noža nađena u podrumu kuće Volšovih, od kojih je jedan s tragovima krvi.

U kontejneru kod zgrade u kojoj živi majka Brajana Volša, nađeno je deset kesa u kojima su bili krvavi tepisi, testera za metal i sekira, naveli su tužioci.

Navedeno je i da je Brajan Volš pretraživao na internetu koliko telu treba da se raspadne, da li se raspadanje usporava u plastičnoj kesi, da li može da bude optužen za ubistvo ako telo nije nađeno, koliko vremena treba da prođe od nestanka osobe kako bi se nasledila njena imovina.

Ana Volš je nestala 1. januara rano ujutru, kada je trebalo da krene za Vašington, gde je radila u firmi za nekretnine i gde ima kuću.

Ona od 1. januara nije koristila svoj mobilni telefon ni kreditne kartice, a vlasti su pre dve nedelje uhapsile njenog supruga zbog obmanjivanja policije tokom istrage.

Pošto je nestala, njihovi zajednički prijatelji su rekli da je Ana Volš žurila da proda automobil i stan do Nove godine.

Brajan Volš je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kome je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. Presuda u tom slučaju još nije izrečena.

Tokom ranijeg pravnog spora oko imovine Volšovog oca, svedoci su Brajana opisali kao sociopatu i osobu kojoj se ne može verovati.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x