U KPZ Požarevac preminuo Malčanski berberin! Uprava: Jovanoviću pozlilo u zatvoru, preminuo u bolnici

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto. Pixabay.com
Podelite vest

13:00 Uprava za izvrsenje krivičnih sankcija saopštila je da je osuđeniku Ninoslavu Jovanoviću pozlilo noćas zbog čega je prabačen u bolnicu, ali je preminuo.

„Osuđeniku N.J. pozilo je sinoć posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i uradjen EKG srca“, navedno je u saopštnju o smrti Jovanovića, koji je u Požarevcu izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja devojčice.

Kako je navedeno, on je sanitetom Uprave, u pratnji medicinskog tehničara, prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege.

„Tu je na žalost preminuo posle nekoliko sati“, rečeno je u saopštenju, kao i da su o smrti odmah obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela.

08:20 Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin preminuo je juče u Kazneno-poporavnom zavodu u Požarevcu.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je umro usled problema sa srcem.

Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja, čija je žrtva bila dvanestogodišnja devojčica.

On je 20. decembra 2019. u naselju Brzi Brod u Nišu, oteo devojčicu, koja je pronađena deset dana kasnije, nakon potere u kojoj je učestvovovalo više stotina policjaca, vojnika i građana.

Jovanović je uhapšen nedelju dana kasnije na seoskom groblju u Malči.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x