U nedelju sunčano i toplo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Dragan Gojić
Podelite vest

U Srbiji će u nedelju biti pretežno sunčano i toplo vreme, dok će posle podne u brdsko-planinskim predelima padati kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Krajem dana na zapadu Srbije naoblačenje, ponegde sa kišom i pljuskovima. Duvaće vetar slab do umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do deset stepeni, a najviša dnevna biće od 19 do 23 stepeni.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo sa slabim do umerenim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura od sedam do deset stepeni, a najviša dnevna oko 23 stepena. Krajem dana povećanje oblačnosti, u toku noći ka ponedeljku povremeno kiša.

U Srbiji u ponedeljak i utorak nestabilno vreme, sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. U sredu promenljivo oblačno uz postepeni prestanak padavina i umeren, povremeno jak severozapadni vetar.

U ponedeljak se zadržava toplo vreme sa maksimalnim temperaturama od 21 do 23 srepena, a u utorak i sredu osetno hladnije za oko šest do osam stepeni.

Postepena stabilizacija vremena očekuje se od četvrtka.

Biometeorološka prognoza za sutra:

Očekivane biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na osetljive osobe. Tegobe su moguće kod hroničnih bolesnika, a posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da poslušaju savete lekara. Kod meteoropata će najizraženiji biti reumatski bolovi i glavobolja. Učesnici u saobraćaju da budu oprezniji.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x