U Popovcu kod Niša olujni vetar oduvao balon halu, šteta ogromna

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Od balon hale u Sportskom centru “Oliver Jevtić” u Popovcu  ostala je posle sinoćnjeg nevremena, samo gvozdena konstrukcija, kaže Miroslav Stojanović, menadžer centra. Na svim terenima su u tom trenutku bili ljudi tako da je velika sreća što niko nije povređen. Dodaje i da se u minutu “vreme pretvorilo u nevreme”.

Olujni vetar je prvo pocepao ceradu na balon hali, a onda su počeli da lete veliki komadi stiropora kojima je  hala bila izlolovana. Stojanović kaže da su u tom trenutku svi tereni bili zauzeti u redovnim terminima, tako da je Sportski centar “Oliver Jevtić” bio pun.

“Izolacija je letela na sve strane, a od vremena do nevremena prošao je jedva jedan minut. Za nekih dvaedsetak minuta koliko je trajalo, cela hala je bila uništena. Stiropor je lak, na nekim snimicima možda izgleda kao u američkim filmovima, ali srećom niko nije povređen, niko nije stradao tako da je sa te strane sve prošlo kako treba”, objašnjava menadžer Miroslav Stojanović.

Po njegovim rečima balon sala je, osim konstrukcije, uništena.

Dan posle nevremena zaposleni čiste terene, a očekuju i dolazak ekipe koja će proceniti štetu.

“Šteta je, po prvim procenama, ogromna i trenutno upravo radimo na uklanjanju delova pocepane cerade”, objasnio je Stojanović.

 

 

 

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x