U Srbiji i dalje toplije od proseka uz prolaznu kišu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U subotu, 14. januara očekuje se  prolazno naoblačenje sa kišom povremeno koje se premešta od severa ka jugu Srbije. Na planinama iznad 800 mnv će padati sneg, a na severu Vojvodine se razvedrava tokom prepodneva, a popodne i u većem delu severne Srbije.

Vetar slab zapadni i severozapadni,  pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 4°C, a maksimalna od 3°C u Užicu gde je moguća susnežica, do 9°C na severu Vojvodine. Uveče suvo.

U nedelju suvo sa sunčanim intervalima i toplije od proseka.

U ponedeljak i utorak toplo za ovo doba godine uz naoblačenje sa prolaznom kišom između ponedeljka i utorka.

Počeće da duva umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar.

Beograd: U subotu malo svežije u odnosu na petak uz prolaznu kišu u prvom delu dana, a kasnije popodne i uveče suvo. U nedelju sunčani periodi i toplije nego u subotu. Od ponedeljka do četvrtka toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar sa povremenim naoblačenjima sa prolaznom kišom.

Novi Sad: U subotu prolazna kiša pre podne, a popodne i uveče suvo. U nedelju sunčani periodi i toplije. Od ponedeljka do četvrtka toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar sa povremenim naoblačenjima sa kišom.

Niš: U subotu prolazna kiša. U nedelju sunčani periodi i toplije. Od ponedeljka do četvrtka vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren južni i istočni vetar sa povremenim naoblačenjima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x