U Srbiji oblačno sa kišom, temperatura do 25

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U Srbiji će u subotu 17. septembra vreme biiti pretežno oblačno i u većem delu zemlje hladnije, s kišom, dok će se na jugu i istoku zadržati relativno toplo s lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar u većem delu Srbije bće slab i umeren, severozapadni, na jugu i jugozapadu pre podne umeren jugozapadni. Uveče severozapadni vetar u pojačanju, u Vojvodini, na istoku i u planinskim predelima povremeno i sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura od 12 do 16, a najviša od 16 na severu, do 25 na jugu i istoku.

U Beogradu oblačno i osetno hladnije vreme sa kiššom i umerenim severozapadnim vetrom koji će krajem dana biti u pojačanju. Temperatura bez većeg kolebanja, od 14 do 16.

U Srbiji u nedelju hladno i vetrovito u svim predelima, uz postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Posle podne slabljenje severozapadnog vetra.

Biometeorološka prognoza za subotu, 17. septembar

Relativno nepovolјne meteorološke prilike. Oprez se savetuje osobama sa srčanim, cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama. Poremećaj sna, bolovi u kostima i razdražlјivost su moguće meteoropatske reakcije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x