U susret Novoj godini i novim projektima: Novi koncept razvoja vrha Tornik

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Novi koncept razvoja vrha Tornik, projekat nove gondole od Tornika do Pribojske Banje, kao i razvoj novih sadržaja oko Ribničkog jezera biće predstavljeni na prezentaciji u utorak, 5. decembra, u hotelu „Tornik“ u organizaciji Opštine Čajetina, JP „Gold gondola Zlatibor“ i Turističke organizacije Zlatibor.

Ovaj događaj će ujedno biti i najava zimske sezone TO Zlatibor i Gold gondole u okviru koje će biti predstavljeni novi sadržaji na Zlatiboru. Gondola će ove zime obradovati posetioce nordijskim skijanjem, dnevnim žurkama, toplim zimskim napicima u novom kafiću na Torniku i drugim sadržajima kojima će ulepšati boravak na najposećenijoj planini Srbije.

Ova infrastrukturna unapređenja predstavljaju korak napred ka stvaranju jedinstvenog i savremenog prostora koji će posetiocima pružiti nezaboravno iskustvo i dodatno obogatiti turističku ponudu našeg regiona. U saradnji sa talentovanim arhitektama, lokalnim zajednicama i stručnjacima, planiramo da stvorimo prostor koji će očuvati autentičnost Zlatibora, istovremeno ga unapređujući na način koji će odgovarati potrebama posetilaca iz celog sveta.

Prezentacija projekta Novi Zlatibor i planova za predstojeću zimsku sezonu počinje u 11 časova, a okupiće predstavnike medija iz cele Srbije s obzirom na izuzetan privredni i turistički značaj kapitalnih projekta za čajetinsku Opštinu i državu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x