U većem delu Srbije sunčano, tokom dana malo toplije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Vranje Foto: O.S.R.
Podelite vest

Ujutro i pre podne mraz, mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde u Vojvodini zadržati veći deo dana. U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 10 do 1 °C, a najviša od 0 do 8 °C. U toku noći umereno naoblačenje, vetar u skretanju na severozapadni, a u Timočkoj Krajini i u pojačanju.

BEOGRAD
Ujutro mraz, magla i niska oblačnost, koja se može zadržati i pre podne. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 7 do 2 °C, a najviša oko 6 °C. U toku noći umereno naoblačenje, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

NOVI SAD
Ujutro i pre podne mraz, magla i niska oblačnost. U toku dana delimično razvedravanje. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 5 °C, a najviša oko 3 °C. U toku noći
umereno naoblačenje, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

NIŠ
Ujutro mraz, magla i niska oblačnost, koja se može zadržati i pre podne. U toku dana
pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko
3 °C.

KRAGUJEVAC
Ujutro mraz i kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 8 °C, a najviša oko 5 °C. U toku noći umereno naoblačenje, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.


KRALJEVO

Ujutro mraz i magla. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 8 °C, a najviša oko 2 °C. U toku noći umereno naoblačenje, a vetar će
biti u skretanju na severozapadni.


PRIŠTINA
Ujutro mraz, magla i niska oblačnost. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 8 °C, a najviša oko 4 °C.


Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x