U većem delu Srbije umereno do potpuno oblačno i malo hladnije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U većem delu umereno do potpuno oblačno i malo hladnije. Na severu Srbije pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i istočnoj Srbiji još ujutro i pre podne povremeno jak, severnih smerova. Vetar će u toku noći biti u skretanju na jugoistočni, a na jugu Banata i u pojačanju. Najniža temperatura od 1 do 7 °C, a najviša od 7 do 10 °C, u Negotinskoj Krajini do 14 °C.

BEOGRAD
Ujutro umereno oblačno. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, severni, u toku noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko 9 °C.

NOVI SAD
Pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, severni, u toku noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 2 °C, a najviša oko 9 °C.

NIŠ
Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura
oko 3 °C, a najviša oko 8 °C.

KRAGUJEVAC
Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severni, u toku noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 3 °C, a najviša oko 8 °C.

KRALJEVO
Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severni, u toku noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 3 °C, a najviša oko 8 °C.

UŽICE
Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severni, u toku noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 2 °C, a najviša oko 8 °C.


PRIŠTINA

Umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severni, u toku noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 0 °C, a najviša oko 7 °C.


Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x